Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu har brösten sin mjukhet

Ännu har brösten sin mjukhet
än är mina hinnor smidiga

men det är inte svårt att tyda tecknen
ansiktet har permanenta streck

grå strån skymtas i min lock
snart sätter kroppen punkt.

Orkar inte längre skriva några tecken
har inte tid att forma flera streck

till vad nytta smida verser
som han ändå inte läser

vad hjälper rimmens mjukhet
när inte han av dem blir smekt?




Fri vers av Ingegerd Carlsson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-30 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag