Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekivok bagatell



Omtumlad naken
nyvaken funderar på
saken kastrerad
frustrerad över drömmen
brydd mer än en svårtydd dröm

undrar om haken
kan vara att hon valde
nya leksaken
istället för min måste
fråga nästa gång vi ses




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP