Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hat och hämndlystnad kan aldrig ge hugsvalelse för det ofattbara


Tragedi

 

 

 

För ondheten kan vi blott huka

och söka att undgå den brand

som gör att en annan mans sjuka

kan stäcka liv med sin hand.

 

Må livet oss övriga skona

från skuld som ingen kan sona.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-14 18:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Connie
Det ekar av smärta
vi stirrar blint
ur tortyrburens
djupa helvete
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP