Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Atlantis bagatell



På stillhetens hav
råder inga bekymmer
för en fiskare
sirenerna bidar sin
tid väntar på orosmoln

vågorna glittrar
i solskenet rofylld är
mannen som sover
i hans drömmar har alla
musslor en pärla till skänks




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP