Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friends forever?

When I feel down
I know you\'re there
A schoulder to cry on
And someone to trust

When you\'re gone
I\'ve got
No one to call
I\'ve got no comfort

Like a frame without a picture
I\'d feel empty without you




Fri vers av Mallizzz
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-06-18 00:23



Bookmark and Share


  Annnsi
Åh vad fint skrivet.. Det är så sant så.. tänk att en persson kan betyda så mycket för en! Värkligen fint! Kramar
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz