Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bigglesworth more than Dostojevskij...svengelsk bagatell



Barndomens hjältar
tjugofemöreshäften
säljs dyrt på auktion
kvalitetslitteratur
slumpas för några kronor




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 17:51



Bookmark and Share


    papillon
Sådan är marknaden, på gott och ont! Men jag måste skamsen erkänna att jag hellre pröjsar för att få följa med Biggles, Algy och Ginger i en Spitfire över Frankrike än att krypa ner i Dostojevskijs ryska källarhål
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP