Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Penningen är stark, den vinner hela tiden mark, på bekostnad av fattiga, ej rika, den lever sitt eget liv tillika


Under första och andra världskriget fanns det piloter som inte beviljades fallskärmar




Kapitalismen är inte skuren
ur trä eller lera,
den har sina egna
poänger och lagar

vinst o tilldelning till den
som vinnaren behagar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP