Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och en natt, allting har ett slut, förr eller senare sinar källan



Slutet är nära
vet inte hur mången dag
och natt som har gått
tusen och en är ändå
ett bra mått sen är det slut




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-18 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP