Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irmeline granskar de folkvalda


Snattret i ankdammen

 

Stundom blir jag rent förskräckt

av den brist på intellekt 

som tycks vara en defekt

hos de människor som käckt

penetrerar var aspekt

av var fråga som är väckt

och som hamnar i affekt

inför varje kritisk fläkt. 

 

Politikens dialekt

verkar långt ifrån perfekt

jag har lyssnat med respekt

ändå känner jag mig knäckt! 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-19 12:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Nån tycks ha läckt!
2008-04-19

  Lejonhjärtas poesi
Irmeline är minsann en skön filur
tänk om vi dylika politiker haft
sådana med huvudet på skaft
men du finns nu här vilken tur!
2008-04-19

    papillon
Jaså du, du är en sån!!! Du tycker förstås att mördarsniglarna skall få härja fritt, utan att regeringen gör något....
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP