Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rättvis eller ej - sådan är verkligheten!



Memento

 

 

Just nu slösar solen

med sin energi.

Hon har ju den rätten

hon, men inte vi. 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-20 14:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
För att ta ner dikten till ett mer konkret vardagsplan, kan man se orättvisan som faktiskt finns: Vi får inte slösa med energiråvarorna - så som solen gör ohämmat - eftersom vi måste tänka på miljön. Solen gör redan \"rätt\"... - Solen varken behöver eller kan hålla igen...!
2008-04-21

  Gunwale VIP
Grejen är att solen inte frågar om sin \"rätt\" ...
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP