Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra spelar innebandy eller plägar gå stavpromenader i den vänliga vårsolen...


Svar på en samvetsfråga

 

 

 

 

Varför skriver du, poet?

Ity jag intet annat vet. 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-20 15:43

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket bra fråga
man är väl en odåga
nåväl snart mycket snart
måste man ut såklart

kraaam
2008-04-24

  aftermath
Bra Carl-Erik
Men det ena behöver ju inte utesluta det andra!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP