Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har förstås haft en diger dag i en påhittad köksmästares liv... det var inte måttligt med frågor reportern hade, filmaren bröt ihop då och då för att byta film, batteri, hämta andan, gå på toa och så förstås bänka sig för afnjutande av måltiden


Grötromantisk?









Just ordet grötromantisk
har jag just hittat på...

famlade som vanligt efter ord och så
plopp ramlade det ut ur hjärnan
som en bit filéad lax
ur ett fiskbutiksbiträdes ovana händer...

apropå lax så bjöd jag filmteamet
på lax i folie på en bädd av kryddbestödd
skuren rå lök...

till det fick de förstås kryddig råstekt potatis
och burkad majs...




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 17:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Bra haiku måste jag säga, var kan man ta del av denna intervju som måste vara mycket intressant, kan man få en autograf, kanske. Jag gillar din text, förlåt, haiku.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP