Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slik naturromantik...bagatell



Slingrande stigar
i väglöst land rovdjuren
är på hemtam mark
skuggorna lägger sordin
på ugglornas hoande

mellan gran och tall
hänger månen silvervit
speglas i tjärnen
omisskännlig är doften
av hembränd sprit från torpet

som gömmer sig i
skogen ingen vågar sig
dit av rädsla för
allt som lurar i mörkret
natten har sina skuggor




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP