Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm, det blev en till bagatell, godnatt!



Vänder blad letar
i mörkret efter ljusa
sidor efter en
rad där texten kan ge svar
på alla frågor hon har

i skymningsljuset
skuggorna dansar, tynger
hennes ögonlock
orden svävar, flyr in i
sömnens helgade boning

imorgon en ny
dag gårdagen förlorad
redan historia
och mörker blev ljus vaknar
sjunger en ny dag randas




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 22:40



Bookmark and Share


  thyra
Dina bagateller är verkligen inga bagateller :) utan sköna ord!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP