Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus, en skräddare!...skrattar gott bagatell



Skrider i ensamt
majestät på lätta fjät
fram över vattnet
såg honom idag trampa
vatten på Riddarfjärden




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 23:00



Bookmark and Share


    *Zenobia*
eller var Jesus bara ett dragplåster för den här texten??
2008-04-20

    *Zenobia*
alla människor kan gå på vatten, det gjorde jag redan som barn...
2008-04-20

  thyra
Om än mager och klen :)
2008-04-20

  thyra
Han skulle ju komma tillbaka :) Är du säker? :-)
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP