Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äääh...bagatell



Daggkåpans tårar
trillar som pärlor spindeln
trär dem på en tråd
i morgondiset föll en
stjärna torkar bort en tår




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-04-20 23:13



Bookmark and Share


  thyra
Skir skimmrande poesi!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP