Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbagatell, lovar, inget mer ikväll



Änglarna finns, ser
dem komma varje vinter
sjunger i var mun
kören lovsjunger våren
trumpetar ut deras sång




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP