Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsrymd


Vet inte om jag längtar efter att somna.
Eller efter att vakna.

Det här tillståndet av ingenting
eller mellanting

kan vara att dö
eller att födas

men det tar en tidsrymd
ur mig




Fri vers av Tina-sol
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 11:23



Bookmark and Share


    Melona
ja,
en ljusårs förbannelse
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol