Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderpennan ler.

Att författa ett brev, så svårbegripligt utmanande.
Utan ämne eller inlevelse förblir arket tomt och pennan död.

Brevets meddelandee lyser med sin frånvaro och
det är uppenbart, det finns inget att skriva, varken förtröstan
eller inspiration finns att tillgå.




Fri vers av Player
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 19:08



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
Precis så har jag känt nu i ett år, men som tur så har det släppt nu.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Player