Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtskärande.

Självuppoffrande handlingar som du inte uppskattar,

En vacker ros skulle du bara slänga, och sedan håna mig för mitt
tappra försök.




Fri vers av Player
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Player