Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And so it's over, so it's gone Nothing left here to be done But I remember, I recall You promised me the world You promised me forever Your infinitive love But baby did you ever Did you love me at all?


the reasons all have run away but the feeling never did.. jaja, detta eviga tjat. WELL, I DON'T LOV

hähä
känner mig sådär extra
evil idag
och egentligen
är jag inte särskilt
bad

men idag är
jag det och jag
tror inte det sårar någon
fast
det kanske det gör
men jag tror
inte att den
jag tänker på
har hjärta
till att
älska mig
längre


men hjärta
har den nog
att älska
någon annan
att älska en med
ett större hjärta
än mig
någon som är
lite mindre bad
och evil

ja ni vet
en såndär snäll
söt och gullig
tjäj
som jag då
inte är




egentligen
spyr jag
bara galla nu
för gallan
har far min tagit bort
det handlade
om ägg eller nåt


idag
mår jag
SÄMST

mer än sämst
ni vet
really really bad

haha

passar ju nästan på mig

och ironi
har alltid varit en del
av mig

och jag stängde av mobilen
innan IFALL den där
människan skulle smsa

chansen var ungefär =
NOLL
CERO


så jag
sörjer inte

jo
lite

men inte i hjärtat
i huvudet

bara för att
det inbillat
mig
att
jag ska
vara med den där

för alltid typ


forever is no longer



såå
jag har spytt
och älskat
och hatat
och gråtit

idag

nyser jag


för jag
har inte orken
till att bry mig
om

oss så
oviktigt


för
jag har sparat
världens sötaste
sms till
dig
i mitt utkast
och bara väntat
på perfekta tillfället
att skicka det till dig
de innehåller tre fina
ord


perfekta tillfället
kom aldrig
kommer aldrig?



i alla fall

nonsens

vi är

sluuut
over
finito


whatever we had
is soo lost

you lost it

i lost it


jag är ju
bad
och lite evil


och denna texten handlar
nog egentligen inte om dig
om du nu blev nervös alltså
och fråga mig
heller inte när du läst
den om den handlar om dig
för du får fatta
själv att
den är om dig
för du är väl
ändå inte
helt tappad?


XOXO

bad girl




Fri vers av fredag
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-04-23 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag