Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig.


Jag förtjänar inte era tårar, vad era ögon än säger.

En dag,
är inte en
annan dag.

Jag tror jag håller på att tappa det,
och jag behöver verkligen din famn just nu.




Övriga genrer av jagkandig
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagkandig
jagkandig