Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndans...bagatell



I gränslandet där
det omedvetna gömmer
sig begraver jag
tanken på dig glömskan är
enda räddningen för mig

det regnar idag
vattendropparna dansar
på bordet känslan
är vag påminner om en
sommardag för länge sen

innan molnen kom
sen kom regnet öste ner
där var du och jag
vår sista sommardag du
gick utan att se dig om

här sitter jag och
ser regnet dansa enkom
för mig medveten
om att dina spår inte
längre går att förtränga




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-04-26 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP