Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt...bagatell



Inte utan att
det finns en orsak vägen
är lång och krokig
resan är målet inte
slutdestinationens stopp

valet var deras
vägarna skilde dem åt
vem kunde ana
allra minst dem själva att
de skulle mötas igen

i himmelen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-04-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP