Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lars Norén...bagatell



Ännu en ikon
en titan från teatern
dagboksskrivare
lite naggad i kanten
en fotnot i historien

kanske hyllas en
dag med ett frimärke när
stormen bedarrat
efter ord som väckt vrede
från den scen som är hans hem




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP