Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vattnet fryser till is finns avtrycken kvar



Ett rop ett skri sen
är allt förbi ekot hörs
klinga än idag
i skuggans dal viskar tyst
ditt namn utan samvetskval




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-04-27 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP