Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyligt avsked...bagatell



Naket rum avklädd
stum för dina granskande
ögon kryper ner
gömmer mig otäckt att bli
avslöjad av dig känsla

av skam fyller mig
ensam vill bara fly min
väg undan din blick
rodnar inga ord sårar
mer än din vreda tystnad

tala är du snäll
orkar inte med ännu
en tyst kväll kylan
rister i mig fryser till
is inför din tysta blick

lämna mig ifred
orkar inte med att du
är vred snälla gå
din väg stäng dörren hatar
att du inte älskar mig

somnar ovanpå täcket




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-04-27 19:28



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alldeles tydlig bagatell som jag gillade skapt.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP