Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne från forna dar...bagatell



En varm famn en kyss
länge sen känns som det var
nyss har dröjt sig kvar
minns hur underbar den var
tänk så länge den är kvar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 20:02



Bookmark and Share


    Scribble
underbart skrivet, låter som kärlek
anno dazumal, dvs. för länge sedan!
Verkligen ingen skylig avsked bagatell!
Mvh/S!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP