Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur skulle du göra om du ville förföraSverge???<br> Det är redan gjort. Vi märkte det inte.... <br>


Du lilla horn

 

Och mörkret sänkte sig över Sverige

 

Den starke mannen gjord av Ek

och inombords en glupande varg

spred sin andedräkt till förvirring

och svek i förförelsens medvindar

 

förslavade guds-längtare

förs in på Colleseum

 

Kejsaren höjer sin hand

släpper dödsfanan

 

Vilddjuren släpps

himlen gråter

hämnd

 

först tog Vargen barnen

sen föräldrarna

sen far o mor föräldrar

ALLA skulle sönder ljugas

 

snart mycket snart

tar Han Rom

 

Skökan får sin rätta man av ek

 

Du lilla horn snart är Din stund kommen

snart kommer Han som heter Rättfärdighet

att utkräva av Skökan blodets vin från de

heliga på jorden o av DIG gå tillrätta

med varje bokstav i din förförelse med

ordet som Du en gång fick för att ge

för intet.....

Du lilla horn, snart mycket snart...

 

Men...

nu sänker sig mörkret över

Sverige

 

 

kb 

 

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 20:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skrämmande verklighet det här.
2008-04-28

  rebecca d
ja, så är det: det är redan gjort, vi märkte det inte....
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP