Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You knew you had it coming...


VANILJVIND

det blåser en vaniljvind
över landet i dag
jag öppnar alla fönster
jag vill utsättas för drag
hon smeker mig med ljuva ord
när jag är trött och svag
det blåser en vaniljvind
i mitt hjärta i dag
nu flyger sot och kol
från de broar som bränts ner
för vinden blåser rent
och jag älskar det som sker
nu faller alla masker
nu smälter vinterns is
nu blåser en vaniljvind
på sitt eget lilla vis

LARZ GUSTAFSSON

080428




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-04-28 09:28



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Den här dikten är mycket vacker
2008-04-29

  häxanmara
Härligt skrivet..*applåd*
2008-04-29

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin! Gillade vaniljvinden...
2008-04-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag älskar vaniljdoften...väldigt vacker dikt, vännen.
Sparar jag.../B
2008-04-29

    Glittra G
Fin dikt. Vaniljen tillsätter sötma.
2008-04-28

  albertina
Kan känna doften av vanilj åh det doftar Underbart =0)
När jag öppnar mitt fönster så känner jag bara avgaser tyvärr.
Men jag ka nju drömma att det doftar vaniljvind.
Vackra ord du delar med dig utav =0)
Det tackar jag för
2008-04-28

  Elaine.S VIP
En doftande sinnlig text ....alldeles underbar:)
2008-04-28

  mare VIP
..ljuvlig vind av vanilj....
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP