Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokodiltårar

 

 

Du vet att det var sanningen jag skrev

dock, lögnen skulle nog gjort mindre illa.

Ändå blev jag förvånad av ditt brev,

det var ju du, ej jag, som spred en villa.

 

Min fråga är: Hur mycket skall man tåla?

Hur mycken falskhet skall man mäkta med?

När du, till slut, har tröttnat på att vråla

så emotser jag tacksamt ditt besked.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 18:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Mr.painter
He he ja den här va kanon
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP