Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion.

Att beröra dina läppar med en sidenkyss är vackert, precis som en sällsynt orkidé. En åtrå av din sensuella charm förgör vilken upptagen man som helst,
det är lidande.

Du är lika underskön som vårens alla sprudlande färger.
Lika vital som årstidens förnyelse och du ger den förlorade mannen hopp.
Solen skiner ständigt för mig, för du är min ljuva sol.

Du är en sann kärleksmelodi, en fantastisk kärlekssaga.
Jag är hel. Älskade.




Fri vers av Player
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-28 20:44



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd så vacker hyllning

läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-05-01

  aftermath
vilken hyllning
den här borde inte lämna någon av det motsatta oberörd
2008-04-30

  Hildegun Relefors
Vackert, blev verkligt berörd!
2008-04-30

    *Fyrklöver*
Mycket, mycket vackert
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Player