Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag var nitton blev tjugo


kan du minnas mig en liten stund?

jag sitter och letar bland favoriterna
har man ingenting annat har man minnena
en stund till i varje fall
för man har ju fyllt gammal
eller vuxen i alla fall

kanske flyter en stund
jag tycker ju det är härligt
att få låtsas glömma kontrollen

som är det värsta det bästa
jag vet
som är det mesta

och vet du,
jag tänker på dig
tänker att jag vill du ska minnas
just mig
att jag fyllde gammal eller vuxen i förrgår
att just mina ögon
tänker du på minns du dem ibland?
tänkte du på mindes du dem i förrgår?
för du tyckte de var vackra

var det endast då?
växte jag ifrån glansen?
blev jag vuxen eller bara gammal?

att de ser på dig
utan att blinka

kan du minnas mig
fast jag fyllt gammal
eller vuxen i alla fall?
eller tappade jag glansen
efter nitton




Fri vers av acorazado
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

acorazado
acorazado