Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertanke


Under fläkten

Sitter under fläkten och röker

det är rökfritt här hemma

har en passande mun för mitt ändamål

hakan uppåt

blicken i taket

de snabba, vindlande ringarna med blåsvart slöja

den trötta blicken avundas

och minns kanske hur det var

när den hade ett mål.




























Fri vers av JB Matanza
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-29 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JB Matanza