Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lies

Every frame is a lie.

The truth?

Horrible




Övriga genrer av Jackass
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-04-30 00:14



Bookmark and Share


  hyena
cyniskt och enkelt underbart. vad du kan:)
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jackass
Jackass