Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är om dig, min älskade, underbara, kära. Den vackraste människan jag någonsin träffat. Om så livet bara var en utandning, ett intet i det större, men livet för mig.


Jag älskar dig

Du som håller mitt hjärta.

För alla gånger jag har varit sur och vrång.
Om jag någonsin har fått dig att tvivla.

Håll det för alltid lika varsamt som du håller det nu.

En blick och mitt hjärta slår snabbare.
Livet är kort, men med dig är det underbart.

Du som håller mitt hjärta.
Jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Jackass
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-11 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jackass
Jackass