Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är grymt amatör, men kommer från hjärtat.


Honey, please stay.

Kan du inte bara stanna
Hela dagen här hos mig
i sängen så jag får
känna dina andetag
och bara bli omsluten av
dina trygga armar
runt min
Kropp.
Att bara få känna din
doft och höra din röst
fråga hur jag haft det idag
för att du är den som bryr
sig mest om
Mig.
Och det är inte det att
mina ord saknar innehåll
för hur mycket jag
saknar
Dig.
Men just nu spelar orden
ingen roll bara jag får känna
din puls och veta att ditt
hjärta fortfarande alltid
slår för
Mig.




Övriga genrer av Sandra Nilsson
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-30 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Nilsson
Sandra Nilsson