Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ett tillstånd.

Utom räckhåll.
Bortom kontroll.
Det luktar från sopor jag inte orkat kasta.
När jag faller.
Skaka liv i mig.
Mina lakan känns grusiga av smutsigt golv.
Tårar blir vanesak.
Lycka blir bristvara.
Låtar av någon slags betydelse spelas på repeat.
Det här är ett tillstånd.
Det här är ett tillstånd.
Det här är ett tillstånd.
Bara ett tillstånd.
Jag tänker det om och om igen.
Det här är ett tillstånd.
Tills meningen saknar innebörd.
Skaka liv i mig.




Övriga genrer av Sandra Nilsson
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 04:44



Bookmark and Share


  J_som_i_Garbo
Som jag vet hur du känner, som jag sitter i den där sängen varje dag. Jag sparar den här texten i mitt hjärta. Då känns allt inte så ensamt. Dina ord är så rakt på, så rätt, så smärtsamt sanna.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Nilsson
Sandra Nilsson