Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens sång till hjärtats dans



Granarna sjunger än en gång
sitt susande accompagnemang
till fåglarnas lustfyllda sång

de bjuder upp till hjärtats dans
tackar ja, livet är här och nu
kanske är det min sista chans

aldrig man vet när åren tar slut
ingenting kan tas för givet
fånga dagen, det är mitt beslut




Fri vers av Maria Malm
Läst 865 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-04-30 10:35



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Suverän poesi! Första versen är något av det vackraste jag läst. De andra är ett bonus i en rytmisk dikt.
2015-02-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, det gäller att fånga ögonblicken i flykten.
2008-05-04

  Gunilla VIP
Leva här och nu
- tacksamt när man lyckas
- svårt lyckas med många
tankar bekymmer som tränger på.
Tack för fint diktat!
2008-05-03

  Hildegun Relefors
Så vill jag leva, tack för klokorden
2008-05-01

  Lena Renman
Bra tänk, bra beslut!

lena
2008-05-01

  Krissie
Härligt livsbejakande rader!
2008-05-01

  Bodil Sandberg
jag tycker mig absolut höra sången när jag läser och hjärtat börjar dansa i bröstet...underbar poesi ..tack
2008-04-30

  Maria Zena Viklund
ja nu går det fort och så vackert, fin text här!
2008-04-30

    Lindizz
Underbar titel, underbar poesi och jag instämmer med dessa ord:

\"aldrig man vet när åren tar slut
ingenting kan tas för givet
fånga dagen, det är mitt beslut \"

Bokmärker och sänder varm applåd!
2008-04-30

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Att lyssna till denna sång, är att fånga evigheten en smula. Bra dikt! Hälsar vännen fredrik
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm