Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du utrustad?

Om du inte har fem eller fler ben
får du det svårt:

Det finns många landningsplatser -
alla lika självklara

Om ett ben hamnar på en isolerad ö
hamnar nog ett annat
på fastlandets underbara outhärdlighet
och ett annat på ett skär
befolkat av ett och annat
älskande par

Ett annat hamnar kanske på
en flytande spillra,
så ovärderlig för en förlist

Det sista benet,
och det är viktigast av allt,
skall hänga i luften




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-30 16:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tror att om Snake Plisken varit en verklig person och förstått sig på att läsa det svenska språket säkert gillat denna
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP