Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek är inte nått man ska leka med.
Det är nått vackert.
Krossat kärlek är det ondaste som finns.
Och kärlek är nått alla har.
Det vet nog både du och jag.




Fri vers av Josefine Nate.
Läst 776 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 09:10



Bookmark and Share


    eva m h
Tycker om din kärleksdikt!

Bokmärker!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Nate.
Josefine Nate.