Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetens Hamn

Trygghetens hamn


När är botten nådd, är det när du ser avgrundens slut, vänder du dig då ut.
Tar du då emot deras hjälpande hand som tar dig till trygghetens hamn.
De som väntar där är de som håller dig kär och de ser dig för den du är, tar dig i sin famn och kallar dig för ditt rätta namn. De viskar de orden som är anledningen till att du finns här på jorden. Vi älskar dig!




Övriga genrer av Tankar blir till ord
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tankar blir till ord