Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skall försöka att inte dö för egen hand, på operationsbordet, för att jag var tvungen att agera min egen kirurg för att den jourhavande var på sin lagstadgade och enligt facket så behövliga kafferast, för att jag var så darrig på hand...


Jag har ett starkt hjärta (enligt doktorn på intensiven)






Allt gott till dig vännen
ha en fin vecka i vårens uppsprickning

alla skall vi dö
om det så är det sista vi gör
vilket känns himla trist
lämna världen bara så där

just när folk börjat inse
ens rätta värde och älska en
som aldrig förr

fast om de inte hinner säga det
medan en lever
kan de alltid kläcka ur sig sådant
på begravningen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-03 20:45



Bookmark and Share


  katt.inc
Liten fröjdefull dikt om döden man ska inte se allt i svart och det är bäst att passa på att tala om för dem man gillar att man gör det för vilken dag som helst kan det vara försent.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP