Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte som gick förbi...bagatell



Inga ord bara
en känsla ett ögonkast
som har dröjt sig kvar
mellan raderna undrar
än idag vem kvinnan var

som klev på bussen
och sen klev av tänker på
henne varje dag
ett kort ögonblick som gick
utan hej eller adjö




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-05-04 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP