Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar hur du börjar tala om vaginala orgasmer

Jag älskar dig
då du tar saliv på din servett
och kärleksfullt torkar min mascara.

Du vet att jag aldrig gråter.

Jag älskar dig då du håller om mig i taxin
och tvingar mig att se dig i ögonen
Då du tvingar mig att prata
när jag sluter mig igen

Du vet att jag aldrig pratar om känslor.

Jag älskar hur du börjar tala om vaginala orgasmer
samtidigt som du torkar min mascara
så att jag skrattas till liv igen

Du vet vilken humor jag har.

Jag älskar dig.
Och du vet hur svår kärleken är




Fri vers av Tina-sol
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 14:07



Bookmark and Share


    Glittra G
Det här är min favoritdikt just nu :o).
2008-05-04

  Larz Gustafsson VIP
För den som aldrig lärt sig koderna är den omöjlig.
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol