Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag orkar inte med mer.


Vad gör jag för fel?

Ni två alltså
Vad har jag gjort er?
Jag ställer upp, är snäll och finns där.
Så gott jag kan är jag anpassningsbar.
Men vad får jag för det?
Vända ryggar, skitsnack och utanförskap.
Så har det alltid varit
Alla vänner sviker
Så, vad gör jag för fel?
Jag tror jag vet svaret
Jag är en ärlig människa
För ärlig för att ni ska orka.
Synd att jag inte orkar mer...
Jag orkar inte med att var femte hjulet under vagnen, den felande länken längre.
Den felande länken som bara vill väl och kämpar för att allt ska vara bra.
Det största felet jag gjort är att jag låtit er ta mig för givet.
Nu är det slut med det.
Frågan är då vad jag ska göra nu?
Ska jag gå ensam på livets väg?
Hur ska jag orka det?
Nä, nu orkar jag verkligen inte mer.
Jag är ledsen men det är på allvar.




Fri vers av Sandan
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 00:00



Bookmark and Share


  genni VIP
Snälla orka,att vara ärlig är en av de bästa egenskaperna en människa kan ha.En del \"andra\" klarar inte av det bara.Det är DU som är stark och de är svaga....önskar att alla förstod vilken styrka det är att vara ärlig och snäll...
2008-05-05

  anits VIP
Ditt utanförskap känns igenom
hela texten bra förmedlat
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan