Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende.

Jag vill le, men är osäker.
Jag vill le, men är feg.
Jag vill fråga så man får svar.
Jag vill le, för ja vet svaret.

Jag vill le för att få mina tårar att sluta.




Fri vers av goneforever016
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 03:54



Bookmark and Share


  Kalle.O
Fin..
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016