Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i all ärlighet min kära

när jag är naken
framför dig
och säger vackra saker
blommor & sommarnätter


då kan jag
inte vara oärlig
och du vet
att jag menar
varje ord




Övriga genrer av MissusW
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 02:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker- nästan sakral
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

MissusW
MissusW