Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett första fumligt försök till att skriva \"nåt\" ja bara \"nåt\"


Före sovdags

Natten svart och tyst Sitter vid min dator igen Alldeles för sent !!!

ett litet pickande ljud hörs från mitt kök

pick pick pick pickpick


Lyssnar

Lyyssssnar



LYSSNAR


!!! ???





Måste kolla vad det är...

Jasså=) en liten fluga som flög mot lampans ljus

Öppnar dörren Flugan hittar ut Släcker lampan Somnar väl till slut




Övriga genrer av Lena Frisk
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Frisk

Senast publicerade
Vi e
Ord
Före sovdags
* Se alla