Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallhöjd

 

Så faller änglar
långt blodfyllt
hjärtetrampat

drömkrasch mot hastigt
underlag

så faller fjällen
från våra ögon

våldsamt
smärttungt

 

08.05.10




Fri vers av Lena Renman
Läst 708 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-10 07:36



Bookmark and Share


  RogerIvan
Allt faller. Inget består. Det enda som alltid är samma är att allt ändras. Ju vackrare ju högre... Desto starkare förväntad smärta. Som efteråt kan visa sig att vara förlösande istället.
2008-05-17

    Maria Malm
Det kan göra ont när man inser fakta, får upp ögonen för något.
2008-05-12

  Maria Zena Viklund
så faller änglar...

jag kan förnimma och känna kraschen mot det hårda hur mina vingar bryts mot det hårda, Lena du är en mästare på det här!

applåd o bokmärke!
2008-05-12

  Lena Renman
Fallandet är det som det är. Allt kan falla, ideal, social status, ekonomi, relationer, medvetande, ägande, börskurser, kroppar, hus, regn , tårar, torn, flygplan, ja det mesta kan falla och det mesta faller med i sinsom tid, även vissa änglar har jag hört. Lucifer till exempel, om man nu tror på sånt.

Lena
2008-05-11

  katt.inc
Det abrubta i att plötsligt se och inse, då allt ställs på ända och inget kan någonsin bli som innan, änglar faller tungt när de faller. Fint förmedlat och tungt, mycket tungt. Tack.
2008-05-10

  stella
Gillar kontrasterna i denna!
2008-05-10

  devilsangel
När änglar faller har det gått långt..väl beskrivet Lena!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman